Csíkszereda, Petőfi Sándor utca 4. szám, Hargita megye

Adatvédelem

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Kapcsolati adatok:
Teljes jogi név: S.C. Danimob Home Consult S.R.L.
E-mail cím: danimobhome@gmail.com
Postai cím: Csíkszereda, Petőfi Sándor utca 4, Hargita megye

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK, AZ ADATKEZELŐ

Az adatkezeléshez kapcsolódó gazdasági tevékenység

A jelen adatkezelési tájékoztató a Danimob Home Consult hálózatán belül megvalósuló adatkezelésekre vonatkozik. A Danimob Home Consult a vele kapcsolatba lépő személyek részére ingatlanértékesítési, ingatlanközvetítési szolgáltatást (pl.: ingatlan értékesítése, bérbeadása, egyéb hasznosítása; ingatlan felkutatása vásárlás, bérlés céljára; stb.) nyújt, valamint elősegíti az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások igénybevételét, közvetítését (pl: energetikai tanúsítvány, értékbecslés stb.). A Danimob Home Consult által nyújtott szolgáltatásokról részletes információ elérhető a www.danimobhome.ro weboldalon, vagy a Danimob Home Consult irodájában.

Az adatkezelők személye

Figyelemmel arra, hogy a fenti pontban írtak szerint azokat a tevékenységeket, amelyhez az adatkezelés kapcsolódik, a Danimob Home Consult önmagában végzi, az egyes tevékenységekhez kapcsolódó adatkezelésnek kizárólag a Danimob Home Consult bizonyul adatkezelőnek. Az adatokat Danimob Home Consult kezeli és ez a cég felelős a személyes adatok kezeléséért.

MILYEN SZEMÉLYES ADATOKAT KEZELÜNK, ÉS MILYEN OKKAL?

A személyes adatok azok, amik egyértelműen lehetővé teszik egy egyén pontos azonosítását.
Az danimobhome.ro oldalon az alábbi személyes adatokat kezeljük, a jogalap pontos megjelölésével:

KOMMUNIKÁCIÓS ADATOK

Ide tartozik bármilyen üzenet, amit a weboldalon keresztül, e-mailben, közösségi média üzenetben, vagy bármilyen kommunikációs formában juttat el hozzánk. Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel és tartjuk meg, hogy a rendeléseket teljesíteni tudjuk, és hogy esetleges jogi igények esetén döntési alapot szolgáltassanak.

VÁSÁRLÓI/ÜGYFÉL ADATOK

Amibe beletartozik minden adat, ami a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos, mint például a név, cim, telefonszám.

HOGYAN GYŰJTÜNK ADATOKAT?

Személyes adatokat gyűjthetünk olyan módon, hogy a felhasználó direkten biztosítja a számunkra (például egy megkeresés feladásával vagy egy üzenet küldésével).
Továbbá bizonyos adatokat automatikusan kerülnek gyűjtésre az oldal használata során, például ú.n. “cookie” -kkal és hasonló technológiákkal.

A Danimob Home Consult S.R.L. számára rendkívül fontos a felhasználók adatainak védelme és a hatályos szabályozásnak való megfelelés.

Ezért a danimobhome.ro oldalon kiemelt fontosságúként kezeljük az adatvédelmet, és jelentős erőfeszítéseket tettünk az oldal által gyűjtött információk biztonságos gyűjtésére.

Listák összehasonlítása

Összehasonlítás: