Miercurea Ciuc, strada Petőfi Sándor nr. 4, județul Harghita

Protecția datelor

INFORMAȚII PRIVIND GESTIONAREA DATELOR

Detalii de contact:
Denumire juridică completă: S.C. Danimob Home Consult S.R.L.
Adresa de e-mail: danimobhome@gmail.com
Adresa poștală: Petőfi Sándor utca 4, Miercurea Ciuc, județul Harghita

INFORMAȚII GENERALE, CONTROLORUL

Activitatea economică legată de prelucrarea datelor

Această Notă de confidențialitate se aplică prelucrării datelor în cadrul rețelei Danimob Home Consult. Danimob Home Consult oferă servicii de vânzare de imobile, servicii de intermediere imobiliară (de exemplu: vânzare, închiriere, alte utilizări ale imobilelor; căutare de imobile pentru cumpărare, închiriere, etc.) persoanelor care o contactează și facilitează utilizarea și intermedierea altor servicii conexe (de exemplu: certificat energetic, evaluare, etc.). Informații detaliate despre serviciile oferite de Danimob Home Consult sunt disponibile pe site-ul www.danimobhome.ro sau la sediul Danimob Home Consult.

Identitatea operatorilor de date

Ținând cont de faptul că, așa cum este descris la punctul de mai sus, activitățile la care se referă prelucrarea sunt desfășurate de Danimob Home Consult în nume propriu, prelucrarea datelor referitoare la fiecare activitate este efectuată exclusiv de către Danimob Home Consult. Datele sunt prelucrate de către Danimob Home Consult și această societate este responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM ȘI DE CE?

Datele cu caracter personal sunt cele care permit în mod clar identificarea exactă a unei persoane.
Pe danimobhome.ro, prelucrăm următoarele date cu caracter personal, specificând temeiul juridic:

DATE DE COMUNICARE

Aceasta include orice mesaj pe care ni-l trimiteți prin intermediul site-ului web, e-mail, rețele sociale sau orice altă formă de comunicare. Aceste date sunt prelucrate și păstrate pentru a îndeplini comenzile și pentru a oferi o bază pentru o decizie în cazul unor reclamații legale.

DATE DESPRE CLIENȚI/CLIENȚI

Aceasta include toate datele legate de utilizarea serviciilor, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon.

CUM COLECTĂM DATELE?

Putem colecta informații cu caracter personal în moduri pe care utilizatorul ni le furnizează direct (de exemplu, prin trimiterea unei cereri sau a unui mesaj).
În plus, anumite date sunt colectate automat atunci când utilizați site-ul, de exemplu. "cookies" și tehnologii similare.

Danimob Home Consult S.R.L. acordă cea mai mare importanță protejării vieții private a utilizatorilor săi și respectării legislației în vigoare.

Din acest motiv, noi, cei de la danimobhome.ro, facem din protecția datelor o prioritate și am depus eforturi semnificative pentru a asigura colectarea sigură a informațiilor colectate de către site.

Comparați listele

Comparaţie