Csíkszereda, Petőfi Sándor utca 4. szám, Hargita megye

Rólunk

DanImob ingatlanügynökség

Jól ismerve a helyi viszonyokat, lehetőségeket, maximális és megalapozott szakmai tapasztalattal segítünk minden olyan ügyfelünknek, aki bizalommal fordul hozzánk. Cégünk, nem csak egy megszokott ingatlanközvetítő irodaként működik, hanem az ingatlan eladás-vásárlás, illetve bérbe adásán-vevésén túl, egy komplex és színvonalas szolgáltatás csomagot biztosít, az ezekre igényt tartó ügyfeleink számára.

   Partnereink együttműködésével, a szolgáltatásaink közé tartoznak a következők: ingatlan közvetítés, ingatlan adminisztráció, ingatlan értékbecslés, építkezési engedélyekkel kapcsolatos konzultáció/ügyintézés, kataszteri és ingatlan bejegyzési eljárásokkal kapcsolatos ügyintézés, illetve az ezekkel kapcsolatos jogi buktatók megoldásában is segítünk.

 
  Segítségére lehetünk minden olyan külföldön, vagy itthon élő személynek, akinek a mindennapi elfoglaltságban, nincs ideje, esetleg kedve az ingatlannal kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni, legyen szó számlák- adók kifizetéséről, bérleti díj kezeléséről, hivatalos szervek előtti képviseletről, kisebb felújítások levezényléséről, de akár a szakemberekkel való egyeztetésről.

  Cégünk jelentheti a megoldást azon személyek számára is, akiknek fizikai korlátozottságuk, esetleg leterheltségük miatt, nincs lehetőségük az ingatlannal kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni.

   Gyorsaság, hatékonyság és rugalmasság jellemzi munkánkat, amelynek alapja a személyes bizalom és minden olyan probléma megoldása, amivel megkeresnek ügyfeleink.

Reméljük hamarosan az elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük!

Szolgáltatásaink​

Egy eladó/kiadó ingatlan számos kommunikációs és adminisztrációs feladatot tartogat mindenki számára, amiket cégünk kész levenni az Ön válláról, hogy saját feladataival tudjon foglalkozni.

   A fenti szolgáltatás által rendkívül sok segítséget nyújthatunk mindazon külföldön, vagy itthon élő személy számára, akinek a mindennapi elfoglaltságban, nincs ideje, esetleg kedve az ingatlannal kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni, legyen szó számlák és adók kifizetéséről, bérleti díj begyűjtés-kezeléséről, hivatalos szervek előtti képviseletről, kisebb felújítások levezényléséről, de akár a szakemberekkel való egyeztetésről.

  Cégünk jelentheti a megoldást azon személyek számára is, akiknek fizikai korlátozottságuk, esetleg leterheltségük miatt, nincs lehetőségük az ingatlannal kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni.

A fenti szolgáltatás a következőket foglalja magába:

– Segítség nyújtás a bérbe adni kívánt ingatlanoknál, a megfelelő bérlő megtalálásától az aktuális piaci árviszonyok felkutatásáig, valamint a bérleti szerződés megkötésében, az ügyfél számára legmegfelelőbb feltételekkel

– Átadási/átvételi jegyzőkönyvek megkötése, az ingatlan és az ahhoz tartozó ingóságok állapotát illetően, ami mindkét fél számára biztonságot és bizalmat nyújt

– Bérleti díj begyűjtése, illetve ennek megfelelő kezelése, egyéb költségek kifizetése

– Számlák, adók és egyéb helyi költségek kifizetése, illetve ezeknek ellenőrzése

– Az ügynökséggel együttműködő szakemberek segítségével, meghibásodás esetén, szakemberek biztosítása

– Ügyfelek képviselete hivatalos szervek, szolgáltatók, társaságok előtt

– Tulajdon, illetve használati jogot igazoló dokumentumok kezelése

– Ingatlanok időnkénti ellenőrzése

– Az ügynökséggel együttműködő szakemberek segítségével, ingatlanon belüli felújítások kivitelezése

– Bérleti szerződés lejárta után az ingatlan ellenőrzése, illetve átvétele

– Egyéb tulajdon értékesítéssel kapcsolatos szolgáltatás
A fenti szolgáltatás során, cégünk átveszi Öntől, az eladni, illetve bérbe adni kívánt ingatlanokat, amelyeket ezt követően reklámfelületein keresztül, elérhetővé tesz minden érdeklődő számára.

   Amint sikerült megtalálni a megfelelő vásárlót/bérlőt, cégünk vállalja a szerződéshez szükséges dokumentáció előkészítését, valamint segítséget nyújt a szerződés aláírásánál is.

Cégünk segítséget nyújt az épitkezési engedélyekhez szükséges dokumentáció előkészítésében, rendszerezésében, illetve ezeknek benyújtásában..

Az ügynökséggel együttműködő szakemberek segítségével az ingatlanok értékbecslésében is részt veszünk, hogy ügyfeleink a megfelelő értékek, árak arányában tudjanak szerződéseket kötni.

Cégünk segítséget nyújt Önnek az ingatlan nyilvántartásba vételében, előkészitve a szükséges dokumentációt, vállalva az ezzel kapcsolatosa ügyintézést is.

Cégünk segítséget nyújt Önnek az ingatlan nyilvántartásba vételében, előkészitve a szükséges dokumentációt, vállalva az ezzel kapcsolatosa ügyintézést is.

Olvasson a blogunkból

Danimobhome blog 5

Jó befektetés a rövid távú lakáskiadás?

A rövid távú lakáskiadás az elmúlt években népszerű befektetési lehetőséggé vált,...
Continue reading
Danimob Home Consult - Ingatlanügynökség

Az ingatlan tulajdonlás előnyei

A saját otthon sokak számára álom, amely jelentős mérföldkövet és a siker szimbólumát...
Continue reading
Miért van szükséged egy ingatlanügynökre, amikor megveszed álmaid otthonát? - 1

Miért van szükséged egy ingatlanügynökre, amikor megveszed álmaid otthonát?

Amikor álmaid otthona vár, miért navigálj egyedül? Az álmaid otthonának megvásárlásának...
Continue reading
ingatlan ellenorzes

Ingatlan ellenőrzési típusok, amelyeket a vásárlóknak fontolóra kell venniük

Egy otthon vásárlása jelentős befektetés, és annak biztosítása, hogy az ingatlan a lehető...
Continue reading

Listák összehasonlítása

Összehasonlítás: