Csíkszereda, Petőfi Sándor utca 4. szám, Hargita megye

Mit érdemes megnézni lakás megtekintés alatt?

Mit érdemes megnézni lakás megtekintés alatt? - 1

7 tippet hoztunk Neked, amit ne felejts el lecsekkolni, ha új lakásban jársz amit meg szeretnél vásárolni.

 1. Ablakok
  Mindig, minden napszakban érdemes megvizsgálni, honnan kapja a legtöbb fényt a kiszemelt otthon. Ha beleszerettél egy lakásba, menj vissza bátran eltérő időpontokban, hogy kiderüljön, mennyi fény áramlik be.
 2. Elektromosság
  Mindig ellenőrizd, hogy mennyi aljzat (falra szerelt) van a lakásban és az hol található. Így nem fog meglepetés érni egy nagy tételű felújítással.
 3. Mosdószekrény
  Nyugodtan ellenőrizd, hogy van-e álló víz a mosdószekrények alatt, ezzel is megkíméled magad a későbbiekben egy meglepetés csőcserétől.
 4. Elektromos készülékek
  Amennyiben a lakástartozékai az elektromos berendezések, bátran kapcsold be, míg ott jársz. Egyrészt kiderül, hogy megfelelően működnek, vagy sem, továbbá az is, hogy elbírja a vezeték, ha egyszerre mennek? Ennek a lépésnek a kihagyásával, szintén magas költségekkel kell szembe nézned, ha ki kell cserélni például a konyhai berendezéseket.
 5. Tárolók
  Sose felejtsd el megkérdezni, hogy tartozik-e plusz tároló az ingatlanhoz (pince, garázs, magán parkoló, tetőtéri tároló, közös szárító stb) Ezzel rengeteg helyet tudsz magadnak a lakáson belül spórolni.
 6. Szőnyegek
  A szőnyeg egy csodás dolog, mindamellett, hogy dekoratív, könnyen el lehet vele fedni hibákat Emeld fel a szőnyegeket és nézd meg, mi van alattuk.
 7. Tetőtér
  Amennyiben tartozik a kiszemelt otthonhoz tetőtér, mindig ellenőrizzük a szigetelést, és a beépíthetőségét. Kellemetlen meglepetés, ha télen elszáll a meleg a tetőn keresztül. Persze ez a lista korántsem terjed ki minden apró részletre ami ingatlan keresésnél felmerülhet bennünk, de jó kiindulási alap.
  Bizonytalan vagy?
  Akkor bízd szakértőkre a lakás keresést és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Listák összehasonlítása

Összehasonlítás: