Miercurea Ciuc, strada Petőfi Sándor nr. 4, județul Harghita

La ce merită să vă uitați în timpul vizionării unui apartament?

Ce trebuie să vedeți în timpul vizionării unei case - 1

Iată 7 sfaturi pe care să nu uitați să le verificați atunci când doriți să cumpărați o casă nouă.

 1. Windows
  În orice moment al zilei, merită întotdeauna să vă uitați la locul în care casa pe care ați ales-o primește cea mai multă lumină. Odată ce v-ați îndrăgostit de o casă, nu ezitați să vă întoarceți la diferite ore pentru a vedea cât de multă lumină pătrunde.
 2. Electricitate
  Verificați întotdeauna câte prize (de perete) există în casă și unde sunt amplasate. În acest fel, nu veți fi surprins de o lucrare de renovare mare.
 3. Dulap de chiuvetă
  Nu ezitați să verificați dacă există apă stagnantă sub chiuvete și vă veți salva de la o schimbare surpriză a țevilor mai târziu.
 4. Aparate electrice
  În cazul în care în locuința dvs. sunt aparate electrice, nu ezitați să le porniți cât timp sunteți acolo. O modalitate de a afla este dacă acestea funcționează sau nu în mod corespunzător și dacă cablajul poate suporta sau nu funcționarea simultană? Dacă săriți peste acest pas, vă puteți confrunta cu costuri ridicate dacă trebuie să înlocuiți aparatele de bucătărie, de exemplu.
 5. Depozitare
  Nu uitați să întrebați dacă există spații de depozitare suplimentare în proprietate (subsol, garaj, parcare privată, mansardă, uscător comun etc.) Acest lucru vă poate economisi mult spațiu în interiorul apartamentului.
 6. Covoare
  Covoarele sunt un lucru minunat, pe lângă faptul că sunt decorative, ele pot fi folosite cu ușurință pentru a acoperi imperfecțiunile Ridicați covoarele și vedeți ce se află dedesubt.
 7. Mansardă
  Dacă locuința pe care o luați în considerare are mansardă, verificați întotdeauna izolația și capacitatea de construcție. Este o surpriză neplăcută dacă iarna căldura scapă prin acoperiș. Desigur, această listă nu acoperă toate detaliile pe care le puteți întâlni atunci când căutați o proprietate, dar este un bun punct de plecare.
  Sunteți nesigur?
  Atunci lăsați experții să facă căutarea de apartamente pentru dumneavoastră și contactați-ne!

Comparați listele

Comparaţie
Căutare
Gama de prețuri De la Ig