Miercurea Ciuc, strada Petőfi Sándor nr. 4, județul Harghita

Informații privind certificatul energetic

Certificatul de performanță energetică este în prezent un element obligatoriu atunci când se vorbește despre vânzarea unei proprietăți/clădiri. Dar pentru ce avem nevoie de un certificat de performanță energetică sau de ce avem nevoie de unul? Pentru a înregistra noul proprietar la Cartea Funciară, este necesar să se obțină un certificat, care este un studiu al unei proprietăți/clădiri, în timpul căruia se determină performanța energetică și se emite un document. Certificatul, eliberat de un profesionist competent, prezintă performanța energetică a proprietății și scorul de performanță energetică al acesteia. În prezent, este foarte important să se reducă la minimum consumul de energie și poluarea, astfel încât Uniunea Europeană a stabilit cerințe mai stricte în ceea ce privește eficiența energetică. Nu uitați să consultați un profesionist dacă intenționați să vindeți și să cereți mai multe informații.
De ce documentație avem nevoie?
- Titlul de proprietate sau cartea funciară a imobilului/clădirii - Desen tehnic/schemă tehnică a imobilului/clădirii - Informații privind sistemul de încălzire, izolația, alimentarea cu apă caldă, terasa etc.

       Suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare pe care o aveți cu privire la cele de mai sus sau chiar să solicităm un certificat pentru dumneavoastră cu ajutorul unui specialist care lucrează cu noi.

Comparați listele

Comparaţie
Căutare
Gama de prețuri De la Ig